Steurer
Ser
PREGRADNE ZAVESE STEURER

Pregradne zavese so namenjene za predelitev notranjih prostorov. Prostor razdelijo na dva ali več vadbenih delov ter tako povečajo njegovo izkoriščenost. Projektirane in izdelane so tako, da se optimalno prilagodijo arhitekturi prostora in uporabnikovim zahtevam. Primerne so za uporabo v športnih objektih, večnamenskih dvoranah,...

Pregradne zavese

PREGRADNE ZAVESE:

ELEKTRIČNA DVIŽNA  DVOPLASTNA PREGRADNA ZAVESA

Opis in tehnični podatki:

Zavesa: Dvoplastno neraztržno, samougasljivo usnje PES s PVC prevleko, spec. teža materiala 1200 g/m2. Barve: bež ali svetlo siva. Pretržna trdnost materiala 1500N.
Odpornost  materiala na ogenj: B-1 po standardu DIN 4102.
Pogon & Varnost: Pogon je izveden s pomočjo elektromotorja z vgrajenimi varnostnimi stikali. Obratovalna napetost 230/400 V, kontrolna napetost 230 V, varnostni razred IP 54.  Elektromagnetne mehanske varnostne zavore onemogočajo nekontrolirani zdrs stene - standard DIN 18032 del 4. Varnostni gumb za slučaj v sili za ročno rokovanje.
Dvižna konstrukcija: Obešanje dvižnega dela se vrši na horizontalno linijo. Kovinska nosilna konstrukcija z osjo. Aluminijska poravnalna palica.
Podkonstrukcija: Jekleni profili za pritrditev na nosilno konstrukcijo. Izvedba in način pritrditve se  
uskladi s projektantom objekta.
Priklop in upravljanje dvižne pregrade: Projektant mora predvideti električno inštalacijo za priklop in upravljanje dvižne     
pregrade. Z mesta upravljanja mora biti celotna pregrada vidna.
Dimenzije: Širina 45 m, višina 12 m
Več: www.steurer.at
© 2006 Steurer d.o.o.
Izvedba: AMBIENTonline - GO - Informacijski vir za Gradnjo & Opremo